2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTI DUYURUSU

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTIMIZ

27.10.2022 PERŞEMBE GÜNÜ SAAT 10.00 DA OKULUMUZ ÇOK AMAÇLI SALONDA YAPILACAKTIR.

TÜM VELİLERİMİZİN KATILIMINI BEKLERİZ.

2022-2023 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI MECİDİYE İLKOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURULU TOPLANTISI  GÜNDEM MADDELERİ

Tarih: 27/10/2022

Saat:  10.00

1. Açılış, yoklama ve toplantı yeter sayısının tespiti.

2. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı.

3. Açık oylama ile üye veliler arasından bir divan başkanı ve bir kâtip üye seçiminin yapılması.

4. Okul Aile Birliği Başkanının Genel Kurul Açılış Konuşması.

5. Okul Müdürünün Konuşması.

6. 2021-2022 dönemine ait yönetim kurulu faaliyet raporunun okunması, görüşülmesi ve ibraya sunulması.

7. 2021-2022  dönemine ait denetim kurulu raporunun okunması, görüşülmesi ve ibraya sunulması.

8. Yönetim ve Denetleme Kurulu seçimleri için aday listelerinin belirlenmesi ve DİVAN'a sunulması.

9. Okul Aile Birliği Yönetim kurulu ve denetleme kuruluna asıl ve yedek üyelerin açık oylama ile seçilmesi:

•Yönetim Kuruluna; veliler arasından 5 asıl ve 5 yedek üyenin açık oylamayla seçilmesi.

• Denetleme Kuruluna; Öğretrmenler Kurulunca seçilen 2 asıl öğretmen üye ve 2 yedek öğretmen üye dışında veliler arasından 1 asıl ve 1 yedek üyenin açık oylamayla seçilmesi.

10.İhtiyaçların giderilmesine yönelik okul-aile birliği yönetim kurulunun yetkilendirilmesi.

11. Sosyal Etkinlikler Kuruluna 2 asıl, 2 yedek velinin seçilmesi.

12. Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Yürütme Kuruluna 1 asıl,1 yedek veli temsilcisinin seçilmesi.

13. Okulun Eğitim-Öğretim kalitesinin yükseltilmesine ilişkin önerilerin görüşülmesi.

14. Dilek ve Temenniler.

15. Kapanış.