OKULUMUZDA 1.SINIFLAR VE ANASINIFLARDA KURA ÇEKİMİ HEYECANI.

Keçiören Mecidiye İlkokulu;2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı'nda Anasınıflarına ve 1.Sınıflara Öğrenci Kayıtlarını Kura Yöntemi ile belirleyecektir.

Kura çekimi, velilerimizin ve Okul Kayıt Komisyonu gözetiminde şeffaf bir şekilde yapılacaktır. Kura Çekimi Bilgileri aşağıdadır.Tüm paydaşlarımızın bilgisine...

1.SINILAR :01.09.2022 / SAAT :09.30    /    YER:MECİDİYE İÖ. ÇOK AMAÇLI SALONUMUZ

ANASINILAR:02.09.2022 / SAAT 09.30    /  YER :MECİDİYE İO.ÇOK AMAÇLI SALONUMUZ

Kura Çekimi İle İlgili Esaslar;

• Sınıf mevcutlarını eşit bir biçimde,
  • Özel Gereksinimli Öğrenciler eşit şekilde ,
  • Kız ve Erkek öğrencileri dengeli bir şekilde,
  • Yabancı Uyruklu Öğrencilerimiz uyum ve sosyalleşme açısından eşit bir şekilde,
  • Ana sınıfını bitiren öğrencileri eşit sayılarla,
  • Sınıfların yaş ortalamalarına dikkat ederek (60-66 ay öğrencileri eşit sayıda)
  • Öğretmenlerin önünde şeffaf ve adaletli bir biçimde öğrencileri sınıflara dağıtım yapılacaktır.
  • Kura çekiminde sonra, gelen kayıt ve nakil ile gelen öğrencilerin sınıfları kura ile belirlenecektir.
  • Kura sonrası diğer sınıflarda öğrencileri olan velilerimiz, çocuklarının aynı devrede eğitim görmeleri için Okul Kayıt Komisyonuna dilekçe ile başvurabileceklerdir.

MECİDİYE İLKOKULU KAYIT KOMİSYONU.

Yayın: 31.08.2022 - Güncelleme: 31.08.2022 10:34 - Görüntülenme: 379