2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ADAY KAYIT DUYURUSU

2023 -2024 Eğitim Öğretim Yılı 1.Sınıf ve Anasınıfı Öğrenci Kayıtları Bilgi Notu:

Anaokulu, anasınıfı ve uygulama sınıflarına, kayıtların yapıldığı yılın eylül ayı sonu itibarıyla 57-68 aylık çocukların kaydı yapılır.

Okulun kayıt alanında ikamet eden ve bir sonraki eğitim ve öğretim yılında ilkokula başlayacak çocukların kaydı yapıldıktan sonra fiziki imkanları yeterli olan anaokulu ve uygulama sınıflarına 36-56 aylık, ana sınıflarına ise 45-56 aylık çocuklar da kaydedilebilir.Bir grup oluşturabilecek kadar çocuk bulunmayan okullarda 36-68 aylık çocuklar aynı ana sınıfına kaydedilebilir.

Tüm öğrencilerimiz toplu kura usülü kamera kaydı eşliğinde belirlenecektir.Kız ve erkek öğrenciler öğrenciler eşit olarak dağıtılacaktır.

İlkokula kaydı bir yıl ertelenen ve bir önceki yıl okul öncesi eğitim almamış olan 69-71 aylık çocuklara, okul öncesi eğitim kurumlarına kayıtta öncelik tanınır.

Özel gereksinim gerektiren öğrenciler eşit olarak dağıtılacaktır.

KEÇİÖREN MECİDİYE  İLKOKULU

ADAY KAYIT DUYURUSU

İlgi: MEB Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliği.

İlgi yönetmelik gereğince, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı için 5 şube 1. Sınıf açılması planlanmakta olup; Mecidiye  İlkokulu

1. Sınıf ve ara sınıflar için öğrenci aday kayıtlarımız                 01 Ağustos 2023 tarihi itibariyle başlatılıp, 31 Ağustos 2023 tarihinde sona erdirilecektir.

Mecidiye İlkokulu'na kayıt için aday kayıt formunu (Ek: 1) doldurmanız ve formda istenen belgeleri ekleyerek belirtilen süre içerisinde okul idaresine başvurmanız gerekmektedir.

Aday kayıt formları incelenerek kesin kayıt hakkı elde eden öğrenciler için hangi sınıfta, öğretim göreceği kura yöntemiyle belirlenecek olup; sınıf belirleme kuraları okulumuz Çok Amaçlı Salonunda 01 Eylül 2023 Cuma günü Saat: 10:00’da ilkokul ,saat 14.00 'da Anasınıfları siz velilerimizin katılımlarıyla gerçekleştirilecektir. 1. Sınıf VE Anasınıflarına  başlayacak öğrenciler için 4 Eylül 2023 – 8 Eylül 2023 tarih aralığında Uyum Eğitimleri gerçekleştirilecektir.

Başvuru kayıt formu için,

1- Aday Kayıt Formu için TIKLAYINIZ