T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / KEÇİÖREN - Mecidiye İlkokulu

AB ERASMUS KA 226 DİJİ SCHOOL PROJESİ KAPSAMINDA ÖĞRETMEN EĞİTİM VE ETKINLIK SUNUMLARI

Okulumuzda Avrupa Birliği tarafından desteklenen Türkiye Koordinatörlüğünde İngilitere ,Slovenya ,Slovakya Ülkeleri ile birlikte 2020-1 TR 01 KA226-SCH -097822 NUMARALI "İNNAVATİVE PRACTİES İN A DİGİTAL ERA"DİGİTAL ÇAĞDA YENİLİKÇİ UYGULAMALAR İSİMLİ ERASMUS +KA226 PROJESİ KAPSAMINDA Öğretmenlerimize verilen eğitimin sunusu ,ve diğer stratejik ortaklıklarla yapılan toplantı sunumu  aşagıdaki linklerdedir..

 Okulu başarısı  artırmaya yönelik modüller ve uygulamalar hakkında sunum yapıldı. İlköğretim okullarında yenilikçi dijital okul modeli ile öğrencilerin başarısı. Sunum problem çözme becerilerinin tanımları ve problem çözme becerilerinin ne olmadığı konusunda bilgi verir. Buna ek olarak, bu sunum, problem çözme becerilerinin teorik temellerinin ne olduğunu bildirmektedir. Ausubel'in yaklaşımlarının ışığı, problem çözme becerilerinin çerçevesi ve problem çözme becerilerinin merkezinde ve şemasında yer alması, problem çözme basamaklarının beceriler öğretmenlere öğretimleri sırasında uygulanır.

Bunlara ek olarak, sunumda yer alan önce problemin tanımlanmasına başlanması ve adım adım çözüm stratejilerine devam edilmesi literatürle birlikte önerilmiştir. Ayrıca sorun ve nasıl geliştirileceği hakkında veri toplamak için gerçekler Problem türlerine ve problem çözmeye yönelik zorluklara göre çözüm yaklaşımları, Sorunu çözmeye yönelik yaklaşımları denemek ve uygulamanın başarılı olup olmadığını değerlendirmek başarılı.

Daha sonra sunum, öğretmenlerin becerilerinin nasıl güçlendirileceğini de gösterdi. Problem çözme ve çözebilen öğrenciler için sınıfta uygulanacak stratejiler karşılaştıkları sorunlar. Ayrıca pekiştireç çizelgelerinin nasıl kullanılacağı hakkında da bilgi verildi. Öğrencileri motive etmek için öğretmenleri öğretim oturumları sırasında sınıfta etkili bir şekilde karşılaştıkları sorunları hayatlarında çözebilmeleri için öğrencileri motive etmek için destek verilir...          

AB ERASMUS DİGİ SCHOOL PROJESİ ÖĞRETRMEN SUNUMU İÇİN TIKLAYINIZ

AB ERASMUS DİGİ SCHOOL ÖĞRETMEN EĞİTİMİ SUNUSU TIKLAYINIZ

DİJİ SCHOOL SUNUM1 TIKLAYINIZ 

DİGİTAL OKUL İLK BULUŞMA SUNUSU TIKLAYINIZ

DİGİ SCHOOL KAPANIŞ KONYA SUNUSU  TIKLAYINIZ

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 09.02.2023 - Güncelleme: 09.02.2023 13:52 - Görüntülenme: 202
  Beğen | 7  kişi beğendi