Mrt

Mecidiye İlkokulunda, 72.Bölge Okullarının 4.Sınıfları arasında düzenlenen temel amacı;kaynaşma,tanışma,dilimizin zenginliğinin farkında olma,dili etkin kullanma olan "ATASÖZÜ VE DEYİMLER"yarışması düzenlendi.Tüm okullarımızı kutluyor ve başarılarının daim olmasını canı yürekten diliyoruz.Birinci olan Nuh Eskiyapan İlkokulunu tebrik eder,üst yarışmalarda bölge adına yürekten başarılar dileriz.

Mrt

Okulumuzda Sevgi balonları ve Sevgi Kurabiyesi Etkınlıği yapıldı.

Mrt

Okulumuzda deprem ve yangın tatbikatı yapıldı. Ankara Büyükşehir Itfaiye Müdürlüğü personeline yürekten teşekkürlerimizi sunarız.

Ock

Keçiören Gıda Tarım Hayvancılık Müdürlüğü tarafından talebimiz uzerine"SAGLIKLI YAŞAM VE BESLENME"konulu bilgilendirme ve kiymetli hediyeleri için teşekkürlerimizi sunarız. ..

Ock

Mecidiye İlkokulu; Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Gençlik Spor Müdürlüğün işbirliği ile yapılan Masa Tenisi Turnuvasında Minik Kızlar ve Minik Erkekler kategorisınde ayrı ayrı olmak üzere 3.lük derecesini hak kazandılar.Bu başarıdan dolayı öğrencilerimizi ,kıymetli ailelerini ve saygıdeğer öğretmenlerimizi tebrik ederiz.SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ.

Ock

28 Aralık 2014 Pazar günü velilerimizin, idari kadromuzun ve öğretmenlerimizin katkılarıyla okul kaynaşma çayımız gerçekleşmiştir.

Ara

"Mecidiye Okuyor"Projesi kapsamında,Okulumuzda velilerimiz kendi çocuklarıyla birlikte kitap okumanın tadını çıkardılar.

Ara

Öğrencilerimiz Meteoroloji Genel Müdürlüğü´nü ziyaret ettiler. Ziyaretlerinde hava tahmini ile ilgili bilgiler aldılar. Aynı zaman da hava tahmininin nasıl yapıldığını gözlemlediler. Hava tahmin raprunun hazırlanması için gönderilen balonu izlediler.

Kas

ILCE MİLLİ EĞİTİM  MÜDÜRÜMÜZ  SAYIN MUSTAFA KILIÇGİL ANASINIFLARIMIZDA ÖĞRENCİLERİMİZLE SOHBET ETTİ.

Kas

4-A ,4-C VE 4-E SINIFLARI 30 EKİM 2014 TARİHİNDE A.Ü ZİRAAT FAKÜLTESİ GEZİSİNE KATILDILAR.öĞRENCİLERİMİZ FAKÜLTEDE BULUNAN MÜZEYİ GEZDİLER. aYRICA VERİMLİ BİR EĞİTİM SEMİNERİNE KATILDILAR.

Ekm

Cumhuriyetimizin 91. yılı Okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Ekm

2013-2014 Eğitim Öğretim yılında, yaptıkları çalışmalarından dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından Başarı Belgesi ile ödüllendirilen öğretmenlerimize belgeleri verildi.

Eyl

Polatlı Cumhuriyet İlkokulu Müdürü iken, Okulumuz Müdürlüğüne atanan Sayın Ensar YİĞİT 22/09/2014 tarihinde okulumuz müdürü olarak görevine başladı.Okul Müdürümüz Sayın Ensar YİĞİT´e görevinde başarılar diliyoruz.