Ock

Anasınıflarımızın atık malzemelerden saksı ve saksıdan çiçek yetiştirme projesi,toplum hizmeti olup ,tamamen özgündür.

Destek olan tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzun çalışmalarınında olduğu, Keçiören E-Twinning Dergisi'nın ilk sayısı çıktı.

Yine Nilüfer Sönmez ALTINDAĞ Öğretmenimizin Azerbaycan ortaklı e-Twinning Projesi çalışmaları devam etmektedir.

Ock

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Birinci Dönemi 21 Ocak 2022 Cuma sona erecek. Yarıyıl tatili ise 24 Ocak 2022 Pazartesi başlayıp 4 Şubat 2022 Cuma tamamlanacaktır.

Öğrenciler ikinci dönemdeki ara tatili ise 11 Nisan-15 Nisan 2022'de yapacaklardır

İkinci dönem 7 Şubat 2022 Pazartesi başlayacak ve 17 Haziran 2022 Cuma günü sona erecektir

Tüm paydaşlarımıza iyi tatiller diliyoruz.

Rehberlik Servisimizin ,Velilerimiz İçin,Tatil Önerileri "başlıklı notlarımızı paydaşlarımızın beğenisine sunuyoruz.İstifade etmenizi tavsiye ederiz.

Ock

Erasmus +Programı Okul Eğitimi Kısa Dönemli Öğrenci ve Personel Hareketliliği (KA122-SCH)kapsamında "Yok Diye Sitem Etme ,Var Olmak İçin Stem Et"başlıklı proke teklifimiz ,uygunluk kriterlerini karşılayarak bağımsız dış uzmanların içerik değerlendirilmesine tabi tutulmuştur.

Değerlendirme sonucunda Kalite Değerlendirme Puanın yetersizliği 60 puanım yeyersizliği nediniyle projemize hibe tahsis edilememiştir.

Proje başvurumuz içerik değerlendirme sonucunda 48 puan almıştır. Paydaşlarımızın bilgisine...

Ara

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü gazetemizin özel sayısı çıktı.Emeği geçen 4d ve 4f öğrencilerimize,öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

25.12.2021 tarihinde saat 13.30 -15.30 arasında okulumuz Çok Amaçlı Salonunda, Bakanlığımız Uzman Eğtimcileri Nuray ARDIÇ ve Ceyda ŞENSİN tarafından ;Mülteci Öğrencilerin Eğitimde İtalya'da İyi Örnekler" Sunumu ve Atölyesi gerçekleşti.

Eğitim'de mületici öğrencilerin ruhsal,psıkolojik v,sosyal ve kültürel ihtiyaçları için farkındalık oluşturuldu.

Eğitin ve atölye için eğitimcilere ve katılım gösteren tüm öğretmenlere teşekkür ederiz.

Ara

4F VE 4A SINIFI ÖĞRENCİLERİNİN KATILIMIYLA 15 TEMMUZ MİLLİ BİRLİK VE DEMOKRASİ GÜNÜ FOTOĞRAF SERGİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK.KATILIMLARINDAN DOLAYI ÖĞRENCİLERİMİZE KATILIM BELGESİ VERİLMİŞTİR.

Ara

Okulumuzda yerli malı haftası tüm sınıfların katılımıyla gerçekleşti.Emeği geçen herkese teşekkürler.

Ara

,Keçiören Belediyesi tarafından okulumuzda,"Sıfır Atık" konusunda bilinçlendirmek ,frakındalk oluşturmak için eğitim verildi.

Keçiören Belediyemize bu değerli katkıları için teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda Avrupa Birliği tarafından desteklenen Türkiye kordinatörlüğünde İngiltere,Slovenya,Slovakya ülkeleriyle birlikte 2020-1TR01-KA226-SCH-097822 numaralı "INNOVATIVE PRACTIES INA DIGITAL ERA"

dijital çağda yenilikçi uygulamalar isimli Erasmus +KA226 projemizi SLOVAKYA'DA gerçekleştirdik.

Kas

24-25 Kasım 2021 ,Erasmus Stratejik Ortaklı Digital Okul Proje Sunumumuz ilişikte sunulmuştur.

Kas

Keçiören Mecidiye İlkokulu olarak hazırladığımız, "AB Erasmus Digital Okul" Proje Sunumuza aşağıdaki linten ulaşabilirisınız.

Kas

4/B SINIFI ÖĞRENCİMİZ AHMET ERDEM KAYHANIN AİLESİNİ,KENDİSİNİ VE ÖĞRETMENİNİ KUTLAR,BAŞARILAR DİLERİZ.

Kas

Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün 29 Ekim 1923' te ilan ettiği Cumhuriyet Bayramını okulumuzda çoşkuyla kutladık.