Kas

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI  OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI.

Ekm

Mecidiye İlkokulu olarak çocuklarımızın gelişimine ,sosyalliğine çok önem veriyoruz.Bu sebeple 2E sınıfı satranç müzesini ziyaret etti.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

Keçiören Belediyesi'nin Kartaltepe Kent Ormanı'nda gerçekleştirdiği çocuk şenliğine ,okulumuz öğrencileri aktif katılım gösterdiler...

Halk Oyunları Ekibimiz,Tişört Boyama,Taş Boyama Atölyeleri ile şenliğe destek verdik.60 öğrencimiz,18 Atölyeye katılarak  çeşitli etkınlıkleri bizzat gerçekleştirdiler..

Anasınıflarımız da şenliğe kendi imkanları ile katılarak ,şenlikte beceri ve yeteneklerini geliştirme imkanı buldular.

Tüm öğretmen,veli ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Keçiören Belediyesi Göçmen Hizmetleri Merkezi ,okulumuz Uyum Pictes Sınıfı öğrencilerini ücretsiz olarak Feza Gürsoy Bilim Merkezine götürdüler.

Öğrenciler Fen ve Bilim alanında birçok deneyler yaptılar,bizzat birçik bilgiyi öğrenme ve keşfetme imkanı buldular.

Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Ekm

Keçiören Halk Eğitim Merkezi tarafından okulumuzda ücretsiz olarak 6 sınıfımıza halk oyunları kursu açılmıştır.

Ekm

Okulumuz 4.sınıf öğrencilerine ve okulumuz velilerine ilkyardım uzmanı tarafından eğitim verildi.

Ekm

Mecidiye İlkokulu anasınıfı öğrencilerimiz turşu kurma etkinliği gerçekleştirdi.

Ekm

Mecidiye İlkokulu olarak ,Ankara'nın başkent oluşunun 97.yıldönümünü kutladık.

Ekm

Okulumuz 3/C sınıfı öğrencileri Anadolu Medeniyetler Müzesine gezi düzenledi.

Ekm

Okulumuzda deprem öncesi .deprem sırasında ve deprem sonrasında neler yapılması gerektiği ile ilgili deprem tatbikat uygulaması yapıldı.

Ekm

Okulumuz öğrencilerinde kitap okuma sevgisini pekiştirmek için Mecidiye İlkokulunda çocuk kitabı yazarı Mustafa YILMAZ'I ağırladık.Eğlenceli ve faydalı bir etkinlik oldu.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.