Ekm

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMININ 100.YILINI ÇOŞKUYLA KUTLADIK.EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİME TEŞEKKÜR EDERİM.

Ekm

"Milletimizin bağımsızlık hareketinin sembolü haline gelen Ankara'nın, yeni devletin başkenti olması için İsmet Paşa ve 14 arkadaşı 9 Ekim 1923'te TBMM'ye yani içinde bulunduğumuz Meclis'e kanun teklifi verdiler ve bunun üzerine Ankara 13 Ekim 1923'te TBMM kararıyla Türkiye'nin başkenti olarak ilan edildi.

İlköğretim haftası çoşkuyla kutlandı.

Tem

Okulumuzda Avrupa Birliği tarafından desteklenen Türkiye koordinatörlüğünde İngiltere,Slovenya,Slovakya ülkeleri ile birlikte 2022-1-TR01-KA220-SCH-000087388 numaralı "Mülteci Çocukların Uyumu ve Entegrasyonu"projesi kapsamında Slovenya Maribor'da ikinci eğitimimizi aldık.

May

Okulumuz bahar şenliği çoşkuyla kutlandı.Emeği geçen herkese teşiekkür ederiz.

May

Keçiören Mülteci  Hizmetleri Merkezi çocuklar için okulumuzda öğrenme,eğlenme ve güzel vakit geçirme etkinliği düzenledi.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Gençlik ve Spor Bakanlığının pilot uygulaması okulumuzda uygulanmaktadır.4.sınıfların beden eğitimi dersine bakanlığın antrenörleri girmektedir.

Mrt

BİRİNCİ SINIFLARIMIZ OKUDUKLARI KİTAPLARIN YAZARIYLA BULUŞTU.