Mrt

Depremzede öğretmen arkadaşlarımızı okulumuzda ağırladık.Yardımlaşma ve dayanışma yemeğimize katılımlarından dolayı kendilerine teşekkür eder,geçmiş olsun dileriz.

Mrt

Başkent öğretmen atölyeleri kapsamında mart ayındaki eğitimimiz 'Gelişim Özteorisi^'idi.Mart ayı öğretmen eğitimimiz online olarak sayın Prof.Dr. Ercan YILMAZ hocamız tarafından verilmiştir.Kendisine teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü coşkuyla kutlandı.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ock

Başkent öğretmen Atölyeleri kapsamında, Ocak Ayı eğitimimiz; Afetler ve Afet yönetimiydi.Öğretmen eğitimimiz zoom üzerinden gerçekleşti.Emeği geçen Prof.Dr. Ramazan SEVER Hocamıza teşekkür ederiz.

Ock

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ KAPSAMINDA, OKULUMUZ 15 TEMMUZ ÇOCUK GAZETESİ ÖZEL SAYISI ÇIKMIŞTIR.EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ock

OKULUMUZDA BAŞKENT ÖĞRETMEN ATÖLYELERİ KAPSAMINDA ARALIK AYINDA ÖĞRETMEN ARKADAŞLARA  MÜZE EĞİTİMİ VERİLDİ.EMEĞİ GEÇEN HERKESE TESEKKÜR EDERİZ.

Ara

Mecidiye İlkokulu 2A sınıfı öğrencileri ,aileleri ve öğretmenleri,Okul Müdürümüz Ensar YİĞİT eşliğinde İstanbul' da düzenlenen APPLE kodlama atölyesini ziyaret ederek,Apple Atölyesinde eğtiim aldılar...

Bu çalışma AB Erasmus Digital Okul Kapsamında gerçekleşmiştir.

Ara

Mecidiye İlkokulu Keçiören Belediyesi Kent Konseyinin aile okulu eğitimleri kapanış programına katıldı.

Ara

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Avrupa Kalite Ödülü Mecidiye İlkokulu Öğretmenlerine ve okulumuza layık görüldü.Emeği geçen herkese başta Nilüfer Sönmez ALTINDAĞ ,Ayşe TÜRKOĞLU ve Habibe TAŞ Öğretmenlerimiz olmak üzere herkese  teşekkür ederiz.

Kas

MECİDİYE İLKOKULUNDA EĞLENCELİ ETKİNLİKLERE DEVAM EDİYORUZ.ÖĞRENCİLERİMİZİN GELİŞİMLERİNE ÖNEM VERİYORUZ.MUTLU BİREYLER YETİŞTİRMEK İÇİN EĞLENCELİ ETKİNLİKLERE DEVAM EDİYORUZ.

Kas

Mülteci Hizmetleri  Merkezi tarafından göçmen ve yerli öğrencilerimize ağız ve diş bakımı konusunda eğitim verildi.Eğitim sonunda  100 öğrenciye diş macunu ve fırça hediye edildi.

Kas

Atamızı ölümünün 84.yılında saygıyla andık.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.